يك نماينده مجلس در گفتوگو با :
مردم طراحان سؤال از رئيسجمهور را عامل اختلاف و دودستگي ميدانند
گروه سياسي نماينده مشهد در مجلس شوراي اسلامي در آستانه بررسي طرح سؤال از رئيسجمهور در صحن علني مجلس، آن هم پس از كش و قوسهاي چهارساله تأكيد كرد: سؤال از رئيسجمهور كلمه حقي بود كه «يراد به الباطل» درباره آن اتفاق افتاد.
اميرحسين قاضيزاده در گفتوگو با با بيان اينكه طراحان سؤال از رئيسجمهور به دنبال استفاده سياسي از اين ابزار نظارتي براي خراب كردن وجهه رئيسجمهور بودند، تصريح كرد: رئيسجمهور نماد نظام، نفر دوم كشور در تمامي حوزهها و محوراعتماد مردم به سيستم اجرايي است. اگر اعتماد به رئيسجمهور بشكند اعتماد به مجلس هم ميشكند.
وي يادآور شد: اصل نظارت را نفي نميكنيم چرا كه از حقوق اساسي نمايندگان مجلس است و اهميت آن تا جايي است كه مقام معظم رهبري آن را توسعه دادند و ميفرمايند حتي نهادهاي تحت نظارت من را هم نظارت كنيد. از سوي ديگر رئيسجمهور كه خود را پاسخگوي همه ملت ايران ميداند بايد خود را پاسخگوي نمايندگان ملت ايران هم بداند، چرا كه مجلس شخصيت مستقلي ندارد و به سبب خواست مردم است كه تشكيل شده و برآيند افكار عمومي است. قاضيزاده با تأكيد بر اينكه از ابتدا مخالف سؤال از رئيسجمهور بودم، اظهار كرد: مجلس بايد ملاحظه منافع عمومي كشور و ارزشهاي نظام را داشته باشد. كشور ما كشور در حال تهديد است و نظام سلطه همواره به دنبال صدمه زدن به آن است و بزرگترين صدمهاي كه ميتواند وارد كند خدشه به اعتماد عمومي مردم است. وي با تأكيد بر ضرورت استفاده نمايندگان از ابزارهايي براي نظارت كه غير علني بوده و به اعتماد افكار عمومي صدمه نميزند، يادآور شد: براي اعمال قانون نيازي نيست شو اجرا كنيم و دعوا راه بيندازيم. برداشت مردم از اينگونه كارها اين است كه اينها دنبال دعوا هستند در صورتي كه مردم به دنبال همدلي هستند و از تشتت بيزارند. نماينده مشهد گفت: براي هر تصميمي بايد به دو موضوع فكر كنيم اول اينكه اين تصميم موجب شادي قلب رهبر معظم انقلاب ميشود يا نه؟ دوم اينكه آيا مشكلي از مشكلات مردم را حل ميكند و اتفاق خوبي ميافتد يا خير؟ حتي اگر مشكلي را حل نميكند و صدمهاي نميزند بهتر است انجام ندهيم چرا كه در امور مباح بهتر است سكوت كنيم و فقط وقتي وارد شويم كه مسئلهاي را حل كنيم. وي با طرح اين سؤال كه چرا مردم به طراحان سؤال از رئيسجمهور رأي ندادند؟ يادآور شد: مردم آنها را عامل ايجاد اختلاف و دو دستگي ميدانستند. مردم از اختلاف ميان قوا بدشان ميآيد و دلشان ميخواهد ما با همكاري و همدلي زير پرچم اسلام و گفتمان انقلاب حركت كنيم.
نظرات شما عزیزان:
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)